Social sofasy

Despre noi

Din anul 1997 deservim industria de confectii textile prin productia de mobilier si echipamente.Astfel,productia noastra consta in urmatoarele produse:masina de croit cu banda continua-bandzig-,banda reliant(covoras,tesatura teflonata antistatic),masina de lipit saci,scaun masinista cu inaltime reglabila,scaun fix,scaune cu role,tamburele reglabile pe inaltime,scaun masinista inalt,masa de croit,dispozitiv cap span cu derulator,masa de lucru,masa cu sertare,masa CTC,mobilier pentru aparatura grea,masa din tabla,carucior transport baloti,carucior transport tip platforma,diverse carucioare de transport,carucior depozitat conuri de ata,stender fix,stendere mobile,stender baza Z,platforme ,rafturi si mese mobile,cosuri interfazice,rafturi si stelaje pentru materii prime si produse finite,suport sac gunoi,vestiare,

Deasemenea executam mobilier pentru sala de mese si mobilier scolar,usi metalice,balustrade si alte confectii metalice la cerere.

Produsele noastre se pot executa la dimensiunile solicitate de client sau se pot aduce modificari in functie de necesitati.

Societatea noastra comercializeaza diverse accesorii si consumabile destinate industriei confectiilor textile.Printre acestea  sunt:role,foarfeci,creta,centimetre,piese de schimb pentru instalatia de calcat,panze (lame) bandseg,cutite curis,etc.

Societatea noastra mai comercializeaza roti si role industriale pentru carucioare transport,pentru carucioare supermarket,roti si role pentru mobilierr,pentru scaune,peturi de spital si roti si role din inox sau rezistente la temperaturi inalte pentru HORECA.

Avem o gama variata de:  rolă de design pentru aplicații instituționale,  rolă pentru echipamentele de transport industrial, ca rolă heavy-duty care poate suporta sute de kilograme, și numeroase alte opțiuni. Materialul, diametrul, tipul de rulment și sarcina de încărcare a rolelor  diferă în funcție de aplicație. La cerere, poate fi fabricată din oțel inoxidabil rezistent la îngheț sau materiale rezistente la căldură și frig pentru utilizare în cuptoare și depozite frigorifice.

20 ani pe piata

500 de parteneri 

De ce sa ne alegi

icon
20 ani pe piata

Din anul 1997 deservim industria de confectii textile prin productia de mobilier si echipamente.

icon
Gama variata de produse

Produsele noastre se pot executa la dimensiunile solicitate de client sau se pot aduce modificari in functie de necesitati.

icon
500+ parteneri

In decursul celor 20 ani pe piata, compania noastra a colaborat cu mai mult de 500 de clienti.

Contactati-ne

  • Sf Andrei nr. 5, Popesti-Leordeni
  • 0744 435 064 / 0744 567 299 / 0755 043 293      
  • office@gaan.ro